Nahajate se: Ostrešja

Ostrešja

Lesena ostrešja so v gradnji že dolgo prisotna. Pravilno grajena ostrešja nam omogočajo učinkovito izrabo podstrešnih prostorov. S tem pridobimo kvalitetne bivalne površine, ki zaradi specifičnosti prekosijo marsikatero stanovanje, saj so lahko lesene konstrukcije v stanovanju vidne oziroma skrite.

Z izkušnjami in tehnologijo s katero razpolagamo v podjetju lahko strankam ponudimo izdelavo najširšega spektra ostrešij - od enostavnih pa do najbolj zapletenih, tako iz klasičnega kot tudi lepljenega lesa. Računalniško voden stroj za obdelavo lesa nam omogoča izdelavo ostrešij z minimalnimi tolerancami.

Za izdelavo ostrešij uporabljamo kvaliteten slovenski pohorski les, ki ga pred uporabo ustrezno posušimo in zaščitimo pred škodljivci. To je garancija, da bodo pod isto streho brezskrbno uživale še generacije za vami.

Nadstreški

V podjetju vam nudimo izdelavo nastreškov, ki so popolnoma prilagojeni vašim željam. Naša ponudba obsega nadstreške za avtomobile, terase in nadstreške po meri. Izbirate lahko med lesenimi nadstreški iz klasičnega ali lepljenega lesa v različnih barvah in izvedbah.

Fotogalerija

Montažne hiše Javušnik

Vaš sanjski dom.

Brezplačen katalog

Zagotovite si svoj izvod kataloga montažnih hiš Javušnik.

123movies