Zakaj montažne hiše Javušnik

Prednost naročila montažne hiše pri podjetju Javušnik je predvsem izdelava hiše po željah in potrebah stranke, možnosti sprememb referenčnih objektov brez doplačil. Montažne hiše se izdelajo na podlagi principa od hloda-do hiše, kar pomeni, da imamo v podjetju celotno lastno proizvodnjo, ki si jo na sedežu podjetja tudi lahko ogledate. Izpostavimo lahko, da smo edino podjetje v Sloveniji, ki ima sklenjeno verigo celotne lastne proizvodnje od hloda do hiše!

Ker smo družinsko podjetje, kjer se veselje do obdelovanje lesa prenaša že več generacij, na gradnjo energijsko varčnih montažnih hiš in brunaric gledamo drugače. Na podlagi dolgoletnih izkušenj, smo zgradili podjetje, ki ima lastne gozdove in celotno lastno predelavo lesa od sečnje do vgradnje lesa v naše montažne hiše in brunarice. Izjemno pomembno nam je, da izkoristimo vire, ki so nam dani in zato v hiše vgrajujemo izključno les slovenskega porekla.

Prednosti hiš Javušnik

  PRILAGODLJIVOST

  Zaradi celotne lastne proizvodnje lesa od hloda do hiše se lažje prilagajamo strankam in realiziramo njihove želje. Omogočamo vam, da gradnjo hiše na ključ, oz. po principu ˝dokončaj sam˝ - ki vam omogoči, da pri določenih izvedbenih delih privarčujete in delo opravite sami oziroma sami poiščete podizvajalce del.

  CELOTNA LASTNA PROIZVODNJA LESA OD HLODA DO HIŠE

  V svoje produkte vgrajujemo kvaliteten slovenski les, ki ga v večini pridobivamo iz lastnih gozdnih virov, ostalo dokupimo od okoliških dobaviteljev.

  BREZ DODATNIH STROŠKOV

  Individualne projekte izvajamo brez doplačil, prav tako ne zaračunavamo dodatnih stroškov pri spremembah referenčnih objektov. Nudimo vam možnost izbire med obstoječimi tlorisi hiš, kjer vam omogočamo spremembe postavitve sten ter povečanje/pomanjšanje kvadrature hiše, ali realizacijo vaše lastne idejne zasnove brez dodatnih plačil.

  POPOLNE INFORMACIJE

  Že pred začetkom projekta podamo jasne in realne informacije o gradnji montažne hiše. Nikoli ne obljubimo stvari, ki jih kasneje ne bi mogli izvesti.

  CELOVITA STORITEV

  Ponujamo izdelek, ki je v celoti izdelan v naši proizvodnji. Za vas lahko pridobimo tudi gradbeno dovoljenje (izdelamo PGD- in PZI-projekte).

  OSEBNI PRISTOP

  Pri prvem srečanju določimo skrbnika, ki bo z vami v kontaktu od začetka do zaključka gradnje. Z vsemi vprašanji in opombami se tako obračate na eno osebo.

Montažne hiše Javušnik

Vaš sanjski dom.

Brezplačen katalog

Zagotovite si svoj izvod kataloga montažnih hiš Javušnik.

manganelo